• Så forventningsfulde og klare til Julenapskonkurrence 2018

    I lighed med tidligere år har Snapselauget atter været samlet for at kåre en julesnaps.
    Der var indleveret 7 forslag til hvordan årets udgave skal smage.

  • Koncentrerede dommere

    Resultatet blev bedømt at 18 strenge, neutrale og uvildige smagsdommere.

  • Optælling

    Da dommerholdene havde afgivet deres bedømmelser gik statistikerne i gang med optællingen af de afgivne resultater. Imens dette vigtige arbejde stod på, blev der gjort klart til et velfortjent ostebord med oldermandsbrød og tilhørende kaffe, øl og ...snaps, samt ikke at forglemme: ølkage til den søde tand.

  • Lidt tøsesnak

  • Pressefotograf og fællessang

    I år var pressen tilstede for i ord og billeder at berette til ugebladet Hjemmet.

  • Pressefoto

    Da statistikerne endelig havde regnet færdig kunne vinderen omsider udpeges på grundlag af et yderst snævert resultat Se nedenstående tabel.

  • Osten skæres









  • Krydderposer med årets julesnaps bliver frigivet i december ved præsentation og salg i Superbrugsen i Faaborg lørdag den 1. og søndag den 2. december.
    Krydderblandingen kan også købes ved henvendelse til Kryddermester Jørgen Dalsgaard. Se under fanebladet
    "KØB KRYDDERPOSER"

Pointskema

Og vinderen blev....

Resultat af snapsekonkurrence, 26/10-2018

Antal point givet af 9 smagere. Max = 144

Navn

Point i alt

Ingredienser, hvis oplyst

Ole Zenshøj

111

 

Bente Kreutz

102

Løvetand, Fennikel, Tormentil, Lakridsrod, Peberkorn Stjerneanis

Asger Anderskov

100

Nelliker, Appelsinskal, Lakridsrod, Knust Kanelstang, Chokolade-/kaffebønner, Hybenskaller, Anis

Ib Lindekilde

98

 

Torben Dahl

80

 

Jørgen Dalsgaard

77

Kakaobønner (skaller), Appelsinskral, Lakridsrod, Stjerneanis, Enebær        

Eva Illum

73

 

 

Ved den efterfølgende finale mellem Ole Zenshøj og Bente Kreutz opnåede Ole 108 point og Bente 125 point og hun blev dermed den endelig vinder og således leverandør af opskriften på julesnapsen årgang 2018.